Despre noi

Cine suntem

KETOR DESIGN SRL, vine cu idei creative si solutii complete pentru a realiza mobila la comanda din PAL melaminat, PAL cu postforming sau MDF frezat si infoliat la standarde inalte. Cu ajutorul nostru iti poti proiecta si realiza mobila preferata, indiferent daca este vorba de mobila bucatarie, mobila dormitor, mobila living sau mobila copii si tineret. Deasemenea realizam mobilier pentru birouri si spatiile comerciale.

Iti materializam proiectele personalizate pe care le optimizam tehnic si functional, astfel incat sa fii mandru de propria-ti conceptie, dar si incantat(a) de confortul obtinut. Pentru asta iti putem executa orice tip de mobila la comanda pentru casa ta: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila tineret, dormitoare copii, paturi rabatabile, dulap cu usi glisante, mobila hol.

Pentru toate tipurile de mobilier la comanda pe care le executam la KETOR DESIGN – bucatarii, dormitoare copii si tineret, living-uri, dormitoare – folosim numai accesorii de calitate.

Executam mobila la comanda in Targoviste, Bucuresti, Ploiesti, Pitesti si zonele limitrofe – atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice (mobila pentru farmacii, mobila pentru magazine, mobila pentru cabinete medicale, sedii de firme, banci).


Partenerii nostrii