Servicii

De ce sa ne alegeti

Am putea sa va spunem sa ne alegeti pentru dedicarea si seriozitatea pe care le acordam muncii noastre, pentru orientarea spre rezultate prin care ne-am facut remarcati dintotdeauna. Toate acestea sunt adevarate, dar dorim sa va convingem si prin calitatea produselor noastre, prin facilitatile serviciilor noastre.

Peste 10 ani de experienta
Consultanta si Proiectare 3D
Executie si Livrare rapida

Servicii

KETOR DESIGN SRL prezinta o gama de servicii care se adreseaza atat persoanelor fizice si juridice, dar si micilor producatori de mobila.

  • Contractare
  • Proiectare
  • Consiliere
  • Livrare si Montaj
  • Servicii diverse

Ketor DesignĀ va vor oferi nu doar consilierea necesara amenajarii locuintei dumneavoastra ci si bugetarea investitiei dumneavoastra, astfel incat dorintele dumneavoastra de frumos sa aiba un corespondent calitate pret cat mai bun. De asemenea veti primi explicatii in ceea ce priveste modul de intrebuintare si functionare a produselor cumparate, termene de executie, livrare si montaj.

Departamentul nostru de proiectare realizeaza proiectele necesare pentru a putea alege cea mai buna solutie pentru locuinta sau biroul dumneavoastra.

De la releveu la planuri de mobilare si simulare tridimensionala a spatiului, proiectantii nostri va ofera toate datele necesare pentru finalizarea lucrarilor.

Compania noastra asigura consiliere clientilor firmei in vederea transformarii spatiului locuibil intr-un ambient adecvat fiecarui client.

Pentru aceasta, consilierii nostrii va vor recomanda cele mai bune produse siĀ accesoriiĀ ale furnizorilor nostrii, la standarde de calitate superioare, care se potrivesc cel mai bine cu arhitectura spatiului dumneavostra.

Compania noastra va livra produsele la locatia specificată de dumneavoastra in conditii sigure de transport. Echipele noastre specializate de tamplari si montatori vor realiza asamblarea mobilierului ales. Montajele si asamblarile vor fi realizate la standarde inalte de calitate.

KetorĀ Design Ā ofera clientilor si servicii de debitare PAL, aplicare ABS dar si posibilitatea achizitionarii de accesorii.